ur mina garderober- tubtoppar

hej. nu kör vi på ett sånt här inlägg. tänkte visa er mina shorts men jag orkade inte fota dom, så gör det nån annan gång.

gul, vit, leopard, lila, svart, militärgrön och grå- H&M.   neon orange/rosa/korall- New Yorker.    den blå/gröna- Gina Tricot



jag var tvungen att redigera bilderna lite FULT och snabbt för att min kamera gör vissa bilder gråa, och då ser man inte färgerna som dom egentligen är.. men det här får duga. puss

DAGENS COLLAGE


/emelie

PIZZA

hej. jag är så jävla hungrig just nu. har beställt pizza så det är lugnt... ikväll ska jag nog se på tv, äta chips och så, jag är rätt så trött så jag orkar inte hitta på något ikväll, hejdå

gammal bild men det är ju pizza så... haha

BLOGG SVAR

hej. vann bloggsvar på ebbas blogg, den som jag skrev om i ett tidigare inlägg. så efter varje inlägg där ni kan skriva komentarer finns det en liten "fråga mig" knapp, så om ni har någon fråga så klicka där eller fråga i komentarsfältet såklart!

såhär ser det ut:



eller så skrollar ni längst ner på sidan, bland kategorierna och det. så ser det ur såhär:



där kan ni bara skriva frågan direkt där det står, "ställ frågor till mig" och sen klicka på "fråga mig" så svarar jag på en gång, och när det står att någon fråga är besvarad så kan ni klicka på den blå länken där det just nu står "0 besvarade" och så ser ni svaren ;) hoppas att ni kan ställa någon liten fråga.

hoppas att ni föstår hur man ska göra.
/emelie

FEL

hej om du läser just nu, och det är några röda streck, bilderna konstiga  och ingen header så är min blogg cp just nu. men det ska jag fixa nu på den gång, puss

TÅRTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hej. lovade ju att ni skulle få se tårtan haha så här får ni se den





haha fin va, vart asfult med den där grodan och det, men skitsamma den var god :p
här får ni se en till tårta som jag och wilma gjorde för ett tag sen. kan lika gärna visa den på en gång




den ä för tusan finare, men den andra var godare thihi :p
/emelie


DANSUPPVISNINGSBILDER, entré

visar bilderna från min dansuppvisining i lördags nu då- tack så jättemycket Linda för att du ställde upp och fotade så fina foton!!!













det var bilderna från "hair" dansen, temat var hollywood, film och typ musikaler, så vi gjorde "hair - musikalen" eller vad man ska kalla det. som ni ser så är håret lite överallt hela tiden.




bilderna från "alice i underlandet", vi var svampar och blommor hahahhahaha... men vi var mest bara i bakrunden, dem äldre grupperna var karaktärerna som- alice, kaninen, hattmakaren och fler..










det var "rent", jag vet inte riktigt själv om det är en musikal eller film, men nånting är det väl.






ja nu har ni sett de flesta bilderna iallafall, fler visar jag nog inte här. hejdå ha det bra nu, puss


GRATTIS PAPPA ♥

tja tja, min pappa fyller år idag så grattis´till honom. ska äta massa tårta nu. bilder på den kommer imorn. hejdå


.

har haft danuppvisning heeeeela dagen. har vart där i cirka 9 timmar idag. sjukt kul men lite sorgligt att vår lärare ska sluta. kommer sakna henne massor! bilder kommer väll någon dag kanske tror jag. men puss iallafall.


bara några små tankar

det är sjukt vad det kommer bli roligt imorn. dansuppvisning yäää! hoppas bara på att inte jorden går under då, hjälp.. det borde ju inte händA elle? hihi isåfall är det här mitt sista inlägg i den här lilla bloggen och då hann jag inte ens bli femton, fan haha men det får iallfall inte hända. lev livet nu för sjutton!

bästa ni, älskar er


EBBAS FINA BLOGG

hej fina ni! var på stan en sväng efter skolan med Kajsa. handlade bland annat en tröja till skolavslutningen. nej jag ska inte ha den blå klänningen utan de virkade vita shortsen och tröjan som jag köpte idag, plus bruna klackskor och lockigt hår! LOVE

jag tycker att ni borde kolla in på den här grymt fina bloggen- http://ebbanilssonn.blogg.se/ 
tjejen är skitsöt (och min bästa kompis syssling också) och bloggen är jättefin den också. så kolla in på den tycker jag!

lånade en bild, jag hoppas att det är okej. annars får du säga till på en gång så tar jag bort den!!

har föresten haft shorts i skolan idag. HÄRLIGT! nu ska jag kolla på talang 2011! puss
/emelie

DANSUPPVISNING ÅR 2011!!

hej på er. dansuppvisning hela dagen har det vart. grymt roligt, men nevöst och stressat också. men sånna här dagar är alltid lika mysiga. man tränar på förmiddan, kör ett genrep, äter lunch, uppvisning för skolan, äter glass och sånt, sen på kvällen uppvisning för föräldrar. hittade en video och 2 stycken bilder på facebook som en i klassen hade lagt upp. här får ni se. videon är bara på tjejerna i min klass,
ni är bäst!




videon-



/emelie

NI ÄR HELT KLART BÄST

kollade lite på facebook nyss och såg att en granne hade lagt upp lite bilder från i påsk. här är några utav dom-







/emelie


DAGENS COLLAGE

sjukt söta tröjor/linnen, vill ha allihop nu på en gång

/emelie


en mening

NU- till tv:n och äta glass eller nåt. ledig imorn, så jävla bra och det var allt jag hade på hjärtat

.


/emelie

frukost

godmorgon hurrni. sitter här och äter frukost och kollar på nanny, ska nog gå ut eller nåt sånt snart. ha en bra dag!





/emelie


just nu är jag jäkligt glad så ni vet

tjatja allt bra? själv är jag på toppenhumör, det är ju fredag och jag är ledig på måndag och halva tisdag, hur bra kan det bli? tydligen skitbra eftersom att det är mindre än 3 veckor kvar i skolan på grund av alla lediga dagar :)

är typ såhär glad, NU- vattenmelon och ostbågar
/emelie

.


/emelie


hej

hej, vet att jag inte skrivit så mycket här men man måste ta vara på det fina vädret, så jag har mest vart ute. och imorgon är det fredag, herregud vad bra!! vi ska kolla på en dansuppvisning hela morgonen typ också, yey!

men nästa vecka kommer bli så jäkla bra, se här:
måndag-
LEDIGA
tisdag- börjar 12.15 och sen ska vi lyssna på några föreläsningar, sen dans
onsdag- som vanligt men vi slutar tidigt (13.40)
torsdag- DANSUPPVISNING hela dagen, wieeee
fredag- som vanligt
lördag- DANSUPPVISNING MED ENTRÉ hela dagen
söndag- inget speciellt
 
kolla vilken söta linnen föresten


nu- eurovision song contest och kanske lite glass också!!
puss på er

"ur mina garderober" , TYGSKOR

hej på er. har fotat alla min tygskor nu haha och jag vet inte varför, men här får ni se.



från vänstra hörnet högst uppifrån-
BLOMMIGA- Ica Maxi, VITA- converse, TYP FLAGGA- converse, BRUNA- converse, ROSA- www.ellos.se , LÅGA SVARTA- converse, BLÅA- Din Sko, MILITÄR- fått av Wilma, HELSVARTA- converse, RÖDA- www.ellos.se , SVARTA MED KILKLACK- Din Sko (försmå)
/emelie

.

HEJ. HAR FAKTIST ABSOLUT INGENTING ATT SÄGA. DET ÄR BARA FÖR MYCKET I SKOLAN OCH PÅ KVÄLLARNA ORKAR JAG INTE BLOGGA, ÄR SKITTRÖTT. HAR FÖR ÖVRIGT HAFT SHORTS PÅ MIG I SKOLAN IDAG OCH DET HAR VARIT GRYMT VARMT. HÄRLIGT. puss

"bilden passar ju verkligen in" eller inte :D

hej hej. måste plugga nu och jag har typ inte tid att blogga när det är skola samtidigt, så himla mycket just nu. men jag lovar att det blir mer när allt har lugnat ner sig hurrni! men ha det fint sålänge och imorgon är det fredag, WIEEE. älskar helg så sjukt mycket. bye

hahahah har ingen aning varför jag lägger upp den här bilden men Matildas converse är iallafall riktigt fina
/emelie

ingenting ingenting alls

hej . har . inte . så . mycket . att . säga . hejdå . fast jo en sak, jag kommer att sakna Linnea och Frida skitmycket (även fast det inte är så himlans länge ni är borta alls menmen). puss på er tjejor och hoppas att ni får det bra där! bye!

en suddig bild som vart lite smått fin på något sätt

VIRKADE SHORTS

hej på er. kolla vad som har flyttat in i min garderob, det är shortsen som jag skrev om igår



dom är lite mer vita i färgen på riktigt så att ni vet. puss

DAGENS ANDRA COLLAGE

hej. vet inte riktigt vad det här ska handla om. men jag kan berätta för er att jag ska äta glass och kolla på pensionärsjävlar nu och att jag ska köpa en par grymt söta shorts imorn så ni får se dom då. herregud vad tråkigt det här inlägget vart haha. visar er en snygg outfit istället. ha det fint! och så tänkte jag länka till en fin blogg som jag tycker att ni borde kika in på nu på en gång- http://tuttifruttiiiiii.blogg.se/ 

/emelie


DAGENS COLLAGE

här har ni dagens collage.

eftersom att det just nu regnar här så får ni kolla på lite somriga kläder sålänge.

jag vet faktist inte vad jag ska blogga om längre- men jag fortsätter väll som vanligt tills någon kommer på något annat som ni vill att jag ska ha med här. hejdå och hoppas ni får en bra söndagskväll, själv ska jag dansa.

TUFF BIKINI

hej. tänkte visa er en fin bikini, skitsnygg är den. skulle jag gärna vilja ha i min garderob

/emelie

RSS 2.0